Najnovije

KAKAV "PLIJEN" Mislio je da je uhvatio ribu, a kada je povukao udicu zaledio se!!

SHARE

Nije lako zamisliti kakav je šok doživio ribar  u američkoj državi Luizijani kada je shvatio šta se upecalo u njegovu udicu zabačenu u mutnoj vodi.


Lens Burgos je uživao provodeći vrijeme u kampovanju sa svoje dvije kćerkice na obali jezera u Fosi Point nacionalnom parku. Prilikom izleta otisnuli su se čamcem ne bi li upecali večeru.

Vozeći se čamcem na pedale, Burgos je upozorio jednu od djevojčica da izvadi ruku iz vode. Ispostaviće se da je bio više nego u pravu. Riber je polako izvlačio svoj ulov poredu čamca i na sopstveno zaprepaštenje shvatio da se na udici ne nalazi som, već mali aligator.

"Bože gospode!", uzviknuo je i manično krenuo da okreće pedale u čamcu, dok je djevojčica pored njega počela da plače. "To je bio veliki aligator", rekao je sa osmijehom Burgos, sretan što su uspijeli da mu uteknu.

Snimak je okačen na YouTubeu i za 24 sata prikupio je mnogo komentara. Mnogi nisu bili oduševljeni činjenicom da je djevojčicina ruka neposredno prije pojave aligatora bila u vodi.

U poslejdnje vreme u Sjedinjenim Državama desilo se nekoliko nezgoda s aligatorima koje su zabilježene kamerom. Prošlog mjeseca u Lejklendu na Floridi, igrači golfa su naletjeli na aligatora u sred partije na terenu.



Nema komentara:

Objavi komentar

Zanimljivosti Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Autor slika teme: mskowronek. Pokreće Blogger.