Najnovije

PROMJENA OD UTORKA Nakon današnjeg smrzavanja ostatak aprila bit će pun iznenađenja!

SHARE



Sedmica iza nas obilježena je veoma toplim vremenom, ali već početkom vikenda vratili smo se u stvarnost. Još nije stiglo ljeto i tek je početak aprila.

Sutra u Hercegovini i zapadnim područjima očekuje se pretežno sunčano vrijeme. U Bosni više oblačnosti prije podne, naročito u centralnim i istočnim područjima. Ponegdje u jugoistočnim djelovima, uz nešto više oblaka, može pasti i malo kiše. U drugoj polovini dana u cijeloj zemlji malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Najviša dnevna temperatura zraka bit će između 15 i 22 stepeni.

U utorak nas u Bosni i Hercegovini prije podne očekuje sunčano vrijeme. Poslije podne umjereno povećanje oblačnosti sa zapada. Najviša dnevna temperatura zraka bit će između 20 i 26 stepeni. Za srijedu meteorolozi predviđaju u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje u zapadnim područjima može pasti i malo kiše. Najviša dnevna temperatura zraka bit će između 21 i 27 stepeni. U četvrtak će u Bosni i Hercegovini biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti i sunčanije očekuje se u južnim i jugoistočnim djelovima, a najviša dnevna temperatura zraka bit će između 16 i 22 stepeni.


Prema prognozi portala AccuWeather očekuje nas iznimno prevrtljiv april sa dosta kišovitih ali i sunčanih razdoblja. I temperature će varirati. Najtoplije bi trebalo biti 16. i 17. aprila, dok će najhladnije biti krajem aprila kada će se temperature spustiti za čak deset stepeni.

screenshot-3

Prognoza portala AccuWeather za Sarajevo


Nema komentara:

Objavi komentar

Zanimljivosti Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Autor slika teme: mskowronek. Pokreće Blogger.