Najnovije

Teslić - U toku radovi na izgradnji infrastrukture u poslovnoj zoni Lanara!

SHARE
Načelnik opštine Teslić, Milan Miličević, obišao je danas poslovnu zonu „Lanara“ u kojoj su u toku radovi na izgradnji 600m kvadratnih prilaznog puta, uključujući i kanalizacioni vod za fekalne i oborinske vode, kao i vodovodnu instalaciju i 10 kilovoltni vod struje.

Prema Miličevićevim riječima pomenuti radovi će omogućiti ne samo prilaz za investitora, nego i drugih deset placeva, koji će biti na raspolagan

"Miličević je istakao da je ovo samo početak formiranja poslovne zone „Lanara“ i je pred nama još mnogo poslova, ne samo u industrijskoj zoni, nego i infrastrukturi, širom opštine Teslić.
Sve ovo što se radi sada na infrastrukturi trebalo bi biti završeno u roku od nekih 30 dana, zatim, holandski investitor sam započinje izgradnju hale, a početkom avgusta mjeseca taj pogon treba da zaživi“ – rekao je Miličević, dodavši da vrijednost ovih radova iznosi oko 450.000 KM i da su u potpunosti izdvojene iz budžeta.
Miličević je naglasio da je interesovanje potencijalnih domaćih i stranih investitora za poslovnu zonu veliko, u skladu sa čim će biti raspisan javni poziv, što će na licitaciji biti u potpunosti iskristalisano.
Izvor: Opština Teslić

Nema komentara:

Objavi komentar

Zanimljivosti Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Autor slika teme: mskowronek. Pokreće Blogger.