Najnovije

Mužu zabila kuhinjski nož u srce i na mjestu ga ubila!!

SHARE
Zbog čega su se supružnici posvađali, još nije poznato. U stanu je u to vrijeme spavalo njihovo dijete.

Karmen Matana Đorđević (23) jednim je preciznim ubodom kuhinjskim nožem u srce u noći na subotu oko 1.30 sati ubila svog 13 godina starijeg supruga Sašu Đorđevića u Ulici kralja Petra Svačića 12 u Pločama, i to dok je u stanu spavalo njihovo tromjesečno dijete.

Kako je izvijestila PU dubrovačko-neretvanska, ubojstvu je prethodila svađa i naguravanje među supružnicima, a 23-godišnjakinja ranije je te večeri navodno bila na prijateljičinu rođendanu. Zbog čega su se supružnici posvađali, još nije poznato, no susjedi kažu kako su bili divni ljudi, osobito ubijeni 36-godišnjak.

Bila na rođendanu

– Nju nisam baš dobro poznavala jer se u njegov stan na četvrtom katu zgrade doselila nakon što su se vjenčali, no Saša je bio divan dečko, isto kao i njegov mlađi brat, koji također živi u našoj zgradi. O tim dečkima ne mogu stvarno ništa loše reći – kazala je susjeda iz zgrade. Dodala je i to kako je 36-godišnjak bio pomorac, a s broda se vratio tri dana prije nego što je ubijen.

Osumnjičena 23-godišnjakinja je završila Pomorski fakultet te prošle godine stekla zvanje inženjerke nautike.

– Baš sam ga srela na stubištu i čestitala na rođenju djeteta, kojemu je tri mjeseca. Ne znam što se događalo u stanu, ja nisam ništa čula, a nikakvu svađu nisu čuli ni susjedi – kaže susjeda supružnika Đorđević. Je li do nesuglasica među supružnicima došlo zbog izlaska, nije poznato, a neslužbeno doznajemo da se sukob zbio u kuhinji gdje je 36-godišnjak i ubijen. Ozljede koje je zadobio od uboda nožem bile su smrtonosne i Đorđević je odmah preminuo. Nije poznato je li 23-godišnjakinja bila pod utjecajem alkohola.

Kod pritvorskog nadzornika

Policijski očevid u stanu na četvrtom katu trajao je gotovo cijelu noć, a njime je rukovodio dežurni zamjenik županijskog državnog odvjetnika. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policajci su 23-godišnjakinju uz kaznenu prijavu za ubojstvo predali pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske, nakon čega će vjerojatno biti dovedena sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku radi određivanja istražnog zatvora.

Izvor:Večernji list

Nema komentara:

Objavi komentar

Zanimljivosti Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Autor slika teme: mskowronek. Pokreće Blogger.