Najnovije

PUCNJAVA U TREBINJU: Teško ranjena dva momka, jedan u životnoj opasnosti!!

SHARE


17.09 Iz CJB Trebinje saopćeno je da je policijskoj stanici Trebinje danas oko 13 sati prijavljeno je da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u ugostiteljskom objektu "Galerija".

”Odmah po zaprimanju prijave policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje izašli su na lice mjesta gdje su zatekli dvije osobe koje su zadobile prostrijelne rane od vatrenog oružja. Osoba inicijala N.N. je upotrebom vatrenog oružja - pištolja ranila osobu inicijala V.R. i Đ.G. Obje osobe su hospitalizovane u JZU Bolnica Trebinje i prema trenutnim saznanjima su van životne opasnosti", kaže se u saopćenju.




Osoba inicijala N.N. uhapšena je oko 15 sati.

Okružno tužilaštvo u Trebinju je događaj okvalifikovalo kao teško ubistvo u pokušaju.

Osoba N.N. se u službenim evidencijama Centra javne bezbjednosti evidentira kao povratnik u vršenju ovih i sličnih krivičnih djela.

Naime, navedena osoba je 13. marta 2016. godine pucala u tlo pored druga dvije druge osobe nakon fizičkog obračuna koji se dogodio ispred navedenog ugostiteljskog objekt.

- Tada je ovaj događaj okvalifikovan kao krivično djelo izazivanje opšte opasnosti - izjavila je Jovana Samopjan, portparolka CJB Trebinje.

14.04 U Trebinju, u ugostiteljskom objektu "Galerija" danas u poslijepodnevnim satima dogodila se pucnjava u kojoj su ranjene dvije osobe.

Kako "Avazov" portal saznaje pripadnici policije se nalazi na mjestu zločina, kojem je nemoguće prići zbog uviđaja.

Ranjene osobe prebačene su kolima Hitne pomoći na Odjeljenje hirurgije u trebinjskoj bolnici.

- U Jedinici intenzivne njege zbog posljedica povredjivanja vatrenim oružjem primljena su dva pacijenta muškog pola. Pacijent  R.V. (21) je zadobio prostrijelnu ranu u predjelu vrata, nalazi se na daljem ispitivanju i liječenju. Trenutno se ne nalazi u životnoj opasnosti. Druga osoba, G.Đ. (19) zadobio je prostrijelnu ranu desne potkoljenice i dvije ustrijelne rane u predjelu leđa. Nakon hitne CT dijagnostike, najvjerovatnije je planirano hirurško, operativno liječenje. Prognoza je za sada neizvjesna - kazala je za "Avazov" portal Dragana Zirojević portparol bolnice Trebinje.

U CJB Trebinje potvrdili su za "Avazov" portal da je uviđaj u toku i da će više informacija biti poznato kasnije.

Prema nezvaničnim informacijama pucao je N. Narančić, koji je prije nekoliko dana ranjen ispred istog lokala.

Prema riječima očevidaca N. N. je pucao na suvlasnika lokala "Galerija" Vladana Radovanovića i još jednu osobu koja se tu slučajno nalazila.

Nezvanično saznajemo da je N. N. uhapšen i priveden u policijsku stanicu u Trebinju.

Izvor: Avaz.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

Zanimljivosti Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Autor slika teme: mskowronek. Pokreće Blogger.