Najnovije

Uhapšen ubica pjevačice Jelene Marjanović?

SHARE


Majka ubijene pevačice Jelene Marjanović za "Blic" kaže da ne zna ko je mladić koji je u dresu danas došao na pomen njenoj kćerki. "On me je zvao već dva puta na fiksni telefon, ali nisam ja pričala sa njim. Moja sestra je, ali mnogo je čudan", kaže Zorica Krsamnović, Jelenina majka.

Mladić kojeg su inspektori priveli na groblju "Zbeg", gdje je danas održan pomen povodom 40 dana od njene smrti, došao je na Jelenin grob dvadesetak minuta prije članova porodice i prijatelja.



Bio je vidno uznemiren, ruke su mu podrhatavale. Osvrtao se svako malo oko sebe. Na sebi je imao bijeli dres i crnu maramu oko vrata. U rukama je držao crni kišobran i bijelu kesu koje je ubrzo naslonio pored Jeleninog groba kako bi zapalio svijeću i ostavio sok. Stajao je ćutke, ne komunicirajući ni sa kim.

S vremena na vreme prilazio je članovima porodice Krsmanović, među kojima je i Jeleinan majka, potapšao ih po ramenu i nešto rekao.

Po izlasku sa groblja kratko je prokomentarisao Jeleninoj majci:

- Teta Zorice, čujemo se - na šta ga je Zorica Krsmanović začuđeno pogledala.

12:32 Ubica Jelene Marjanović uhapšen je na groblju tokom odavanja 40-dnevnog pomena ubijenoj pjevačici, javlja Telegraf.

Najprije je nastalo komešanje pošto su se na groblju pojavili inspektori, a onda je uslijedilo hapšenje!

groblje

Foto: Blic

Nešto ranije, porodice Krsmanović i Marjanović, odvojeno su stigli na grob ubijene pjevačice Granda.

Kako javlja reporter "Blica" na groblje je prvi stigao mladić u bijelom dresu koji je dok je čekao da ostali pristignu zapalio svijeću za Jelenu. Nakon njega na groblje je stigla Jelenina majka, a nešto kasnije pjevačicin suprug Zoran Marjanović sa ostatkom porodice.

Zoran je stigao u svom automobilu sa ocem i kumom Vericom. Dok je u drugim kolima došao njegov brat sa djevojkom. Obojica su nosili veliki vjenac sa bijelim cvijećem.

so1

Sumnjiva osoba uhapšena na groblju (Foto: Blic)

Zoran je stao s jedne strane groba, a Jelenina majka sa druge. U tišini i sa suzama na licu pognute glave gledaju u Jelenin grob.

- Mnogo mi je teško, ali borim se - rekao je kratko Zoran za "Blic".

Prijatelj porodice Marjanović prišao je novinarima na groblju i od njih tražio da fotografišu nepoznatog mladića u bijelom dresu jer ga niko od okupljenih ne prepoznaje i ne zna ko je on.

potencijali-ubica

Privođenje potencijalnog ubice (Foto: Telegraf)

 

- Molim vas slikajte onog mladića u bijelom dresu. Niko ne zna ko je on, ni Zoran, ni Jelenina majka, a prišao joj je i pozdravio se sa njom - rekao je on reporteru "Blica".

Porodica je pozvala policiju i na groblje su stigla dva inspektora koja rade na ovom slučaju kako bi utvrdili ko je nepoznati mladić.

Nepoznati mladić okrenuo se ka novinarima na groblju nakon pomena i rekao: "Takvu osobu izgubiti, to je strašno..."

Pomenu je prisustvovala i pjevačica Nada Topčagić sa svojim suprugom.

Nekoliko desetina ljudi, članova porodice i prijatelja odalo je četrdesetodnevni pomen pjevačici Jeleni Marjanović.

(Avaz.ba)

Nema komentara:

Objavi komentar

Zanimljivosti Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Autor slika teme: mskowronek. Pokreće Blogger.