Najnovije

Maloljetnice se iza leđa roditelja pokušale naći s neznancem koji je mogao biti PEDOFIL! (VIDEO)

SHARE
Računala, mobiteli, internet mogu biti vrlo opasni u rukama djece koja nisu svjesna potencijalnih opasnosti u koje se mogu upustiti. 

Videoprilog stiže iz SAD-a u kojem je službeno registrirano više od 750 000 pedofila, a slučajevi namaljivanja maloljetnica vrlo su česta pojava u toj zemlji, ali zahvaljujući i društvenim mrežama kao platformom lakšeg komuniciranja – i izvan nje. Mladić Coby Persin (20) odlučio je testirati ponašanje maloljetnica u internetskoj komunikaciji. Podatci na koje je naišao su šokantni – svaka se djevojčica (stara 12 – 15 godina) nakon nekoliko dana dopisivanja odlučila naći s njim. Mladić se pretvarao da je 15-godišnjak, što nerijetko čine pedofili koji na društvenim mrežama i vrbuju djecu.

Međutim, Coby se prvo javio roditeljima za dopuštenje da njihovu djecu doda na svoj lažan Facebook profil te se s njima dopisuje i nađe, ako pristanu. Roditelji su bili uz njega u trenutku nalaska s njihovim kćerima koje su na zanimljiv način usvojile poruku koja im može spasiti život, a to je da se ne dopisuju s neznancima, a pogotovo da se s njima ne nalaze.

Šokira i činjenica da su djevojčice bile spremne strancu s kojim se dopisuju sjesti u automobil, otvoriti vrata kuće usred noći ili se pak s njim naći u parku. Videoprilog je ujedno snažna poruka roditeljima da svoju djecu pokušaju educirati o prijetnjama ovakvog oblika komunikacije i osvijestiti ih o tome.




Izvor: Dnevno:hr

Nema komentara:

Objavi komentar

Zanimljivosti Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Autor slika teme: mskowronek. Pokreće Blogger.