Najnovije

Banja Vrućica: Više od 67.000 noćenja za prva četiri mjeseca 2016. godine!!

SHARE
Tokom prva četiri mjeseca ove godine Zdravstveni turistički centar "Banja Vrućica" zabilježio je više od 67.000 noćenja, što je za 14 odsto više nego u o istom periodu prošle godine.

Generalni direktor ovog centra Aleksandar Radošević kaže da je od navedenog broja noćenja najveći procenat ostvaren na bazi zdravstvenog programa, te prolaznog noćenja i velnes aranžmana.

"Izuzetno nam je zadovoljstvo što sada slobodno možemo konstatovati da u `Banji Vrućici` sezona traje tokom čitave godine. Rezultat koji smo ostvarili još je jedna potvrda našeg zalaganja da smo svoju turističku ponudu svrstali u sami vrh ne samo, kada je riječ o Republici Srpskoj, već i šire", naglasio je Radošević.

On je naveo da od ostvarenog broja noćenja u prva četiri mjeseca ove godine 47 odsto čine domaći, a 53 odsto gosti iz inostranstva. Najveći broj stranih gostiju i ove godine dolazi iz Hrvatske, Srbije i Slovenije.

Iz ovog zdravstveno-turistčkog centra saopšteno je da, nakon prošlogodišnjih više od 204.000 ostvarenih noćenja, i u prva četiri mjeseca ove godine u "Banji Vrućici" bilježe rast posjećenosti, te da početak sezone obećava da će i ova godina biti jedna od rekordnih.

(Srna)

Nema komentara:

Objavi komentar

Zanimljivosti Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Autor slika teme: mskowronek. Pokreće Blogger.