Najnovije

DOBOJ: Povrijeđeno pet lica, među kojima je i dvomjesečna beba!!

SHARE


Pet osoba, među kojima je i dvomjesečna beba, lakše su povrijeđeni u sudaru automobila Peugeot i Fiat koji se juče dogodio na magistralnom putu Derventa - Doboj.

Nesreća se dogodila oko 16.15 časova mjestu Živinice u opštini Derventa. U CJB Doboj saznajemo da su lakše povrijeđeni vozač Peugeota Vanja D., kao i putnici iz Fiata Vasvija Z., Nina M. i njen dvomjesečni sin Mihail, te Maida A. Za volanom Fiata bio je Elvir Z. koji je prošao bez povreda.



  Uviđajem je utvrđeno da je Peugeot išao prema Doboju i dolaskom u Živinici vozač je skretao lijevo na bočni put. U tom trenutku vozač Fijata, koji je išao iza njega, krenuo je da pretiče i došlo je do udara. Od siline udara Fiat je sletio u odvodni kanal i zaustavio se na livadi, dok se Peugeot zarotirao na putu, ali je ostao na kolovozu - navode u policiji.

Nakon nesreće svi povrijeđeni zbrinuti su u bolnici, gdje su im konstatovane lakše povrede. Četvoro povrijeđenih odmah je pušteno na kućno liječenje i samo je Vasvija Z. zadržana u bolnici.

Izvor: Avaz.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

Zanimljivosti Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Autor slika teme: mskowronek. Pokreće Blogger.