Najnovije

Servisne informacije bilten dnevnih događanja kronika Teslić!!

SHARE
U mjestu Slatina, opština Teslić, 04/05.05.2016. godine izvršena je provala u ugostiteljski objekat „Lav“, odakle je otuđen novac i manja količina alkoholnog pića, cigareta i kafe. Prema izjavi vlasnika J.J. ukupna pričinjena materijalna šteta iznosi oko 400,00 KM. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Teška krađa“.

U mjestu Slatina, opština Teslić, 04/05.05.2016. godine izvršena je provala u kuću vlasništvo M.J., odakle su otuđena dva televizora. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Teška krađa“.

Aktivnosti i rezultati:

1. Policijska stanica Teslić, 04.05.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je dva izvještaja o počinjenim krivičnim djelima: protiv S.K. iz Teslića, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“ i protiv M.Š. iz Teslića, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

2.Policijska stanica Teslić, 05.05.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv S.G. sa područja opštine  Teslić, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

3.Policijska stanica Doboj 2, 05.05.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv S.B. sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Izvor: CJBD

Nema komentara:

Objavi komentar

Zanimljivosti Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Autor slika teme: mskowronek. Pokreće Blogger.