Najnovije

Poljaci žele napraviti pivo s bakterijom iz vagine češke manekenke

SHARE
Poljska kompanija počela je skupljati novac za novi brend - pivo za koje tvrde da će biti napravljeno sa bakterijom koju će uzeti iz vagine češke manekenke Alexandre Brendlove.


"The Order od Yoni", u prevodu vagina, traži 150.000 eura kako bi proizvela "Bottled Instinct", piće koje sadrži "suštinu ženstvenosti".


160331028.6_xl

Kompanija nije dala dodatna objašnjenja o tome na koji način se bakterija može koristiti za pravljenje piva.

"Koristeći visoku tehnologiju mikrobiologije izoliramo, istražimo i pripremimo mliječnu kiselinu bakterije iz vagine unikatne žene", navodi se u jednom dijelu objašnjenja. Potom dodaju kako je finalni produkt čist i zdrav.
Kako bi privukli donatore koristili su se seksipilom manekenke i seksi govorom.

"Zamislite ženu svojih snova, objekat požude. Njen šarm, senzualnost, strast... Probajte njen okus, osjetite njen miris, čujte njen glas. Zamislite da vas strasno masira i šapuće na uho sve što želite. Sada oslobodite svoje fantazije i zamislite da ih čarobnim štapićem možete zatvoriti u jednoj boci piva. Zamislite pivo koje vas svakim gutljajem ljubi i grli žena vaših snova i gleda vas direktno u oči. Koliko biste dali za to pivo?", stoji u obraćanju donatorima.

[embed]https://youtu.be/mmpO2ToLswc[/embed]


Za 150.000 eura kompanija tvrdi da bi proizvela 16.600 piva. Do sada su prikupili 95 eura.

Američki centar za sigurnost hrane objavio je kako se vaginalni sekret ne smatra hranom i da mnogi prenose ljudske bolesti. Do sada su dvije žene koristile ovu bakteriju - jedna da napravi jogurt, a druga za hljeb.

Nema komentara:

Objavi komentar

Zanimljivosti Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Autor slika teme: mskowronek. Pokreće Blogger.