Najnovije

Crna nedjelja na putu Banjaluka – Jajce: Tri života ugašena u Vrbasu!!

SHARE
BANJALUKA - Milica Kukić (25) iz Laktaša, Milan Inđić (50) iz Bijeljine i neidentifikovana žena stradali su u saobraćajnim nesrećama kada su automobili u kojima su putovali sletjeli u Vrbas. Tijelo Kukićeve iz automobila pasat izvučeno je juče, a u nedjelju škoda u kojoj se nalazila žena čiji identitet nije utvrđen.

Do zaključenja ovog broja "Nezavisnih" trajala je potraga za Inđićem, dok je automobil kojim je sletio pronađen. Nesreća u kojoj je stradala Kukićeva desila se u mjestu Karanovac, kod Banjaluke, u nedjelju oko 14 časova, kada je automobil koji je vozio Danilo Rakić (29), krećući se iz pravca Mrkonjić Grada, iz neutvrđenih razloga sletio s puta i survao se niz provaliju duboku dvadesetak metara i završio u rijeci.

On je uspio da se spase, dok je nesrećna djevojka ostala zarobljena u automobilu. Prema tvrdnjama pojedinih svjedoka, Rakić, inače zaposlen u MUP-u RS, pokušao je da je spase. Zadobio je teže povrede i liječi se u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci. Sve se desilo u blizini mosta u ovom naselju, u krivini gdje je prije mjesec dana takođe stradao jedan vozač.

Mještani Karanovca ogorčeni su na nadležne jer dio puta gdje se redovno gube životi nije obezbijeđen zaštitnom ogradom. Kako saznajemo, u pitanju je bio mladi par koji je u junu planirao vjenčanje, a kobnog dana dijelili su pozivnice prijateljima za najveći dan u njihovim životima. Nešto ranije prava drama odigrala se nekoliko kilometara uzvodno u mjestu Surjan, kod Mrkonjić Grada.

Oko 13 sati u Vrbas je sletio džip tojota, u kojem su se pored stradalog Inđića, koji je vozio, nalazili i Željko Ostojić (56) i Ninoslav Sović (28) iz Bijeljine, a koji su nekako uspjeli da se spasu. Policija i ronioci ubrzo su krenuli u potragu koja je šokirala sve prisutne. Naime, ispod džipa pronađen je automobil škoda slovenačkih tablica s tijelom žene za koju se ne zna kada je sletjela u rijeku. Iz Okružnog tužilaštva Banjaluka juče su rekli da je naložena obdukcija stradalih, te da je tužilac naložio preduzimanje svih potrebnih radnji da se ovi slučajevi rasvijetle. *

Izvor:Nezavisne

Nema komentara:

Objavi komentar

Zanimljivosti Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Autor slika teme: mskowronek. Pokreće Blogger.