Najnovije

Požar u Banjoj Luci: Izgorjele roštiljnica i pet radnji!!

SHARE
U roštiljnici "Cap-Cap", u Ulici Bana Lazarevića u centru Banjaluke, nešto prije 22 sata izbio je požar, a vatra je zahvatila i nekoliko sporednih objekata.

Vatra je zahvatila i oštetila krovnu konstrukciju objekata "Girica", "Rogić komerc" "Cap-Cap", butika "Cat" i frizerskog salona "Goran".

Vatrogasci su se više od sat i po borili da obuzdaju vatrenu stihiju, dok nisu uspjeli.

Banjalučanka, koja se u momentima izbijanja požara našla na mjestu događaja ispričala je novinaru "Nezavisnih" da sumnja da je požar izazvao kvar na elektroinstalacijama, jer je, kako kaže, uočila varničenje.

Radnica u jednom od lokala kazala nam je da joj nije jasno kako i u kojem objektu je došlo do izbijanja vatrene stihije.

"Ništa ne znam, samo mi je rečeno da je došlo do požara i došla sam da vidim o čemu se radi. Najvažnije je da nema povrijeđenih", rekla je ona.

U okolini objekata, uz tri vatrogasna vozila nekoliko desetina Banjalučana u nevjerici su posmatrali šta se dešavalo. Materijalna šteta je velika.

Za sada nema zvaničnih informacija da li je neko povrijeđen.

Ulica je je bila blokirana dok su vatrogasci gasili požar, policijska patrola nije dozvoljavala prolaz vozila, a policajci su na mjestu događaja uzeli izjave od nekoliko lica.

Iz Teritorijalne vatrogasne brigade Banjaluka Nezavisnim je rečeno da su dojavu zaprimili u 21.45 časova

(Nezavisne)

Nema komentara:

Objavi komentar

Zanimljivosti Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Autor slika teme: mskowronek. Pokreće Blogger.