Najnovije

Na koje sve načine možete da koristite puder za bebe

SHARE
Bejbi puder je nešto što većina ljudi ima u kući, ali ne znaju svi koliko je koristan i koliko vremena i novca može da im uštedi.


PUDER

1. Suvi šampon

Desi se da nekad jednostavno nemate vremena da operete kosu, a hitno morate da izađete. Nema problema, stavite malo pudera na teme i očešljajte se. Puder upija masnoću i vaša kosa će izgledati kao da ste je upravo oprali.

2. Šampon za kućne ljubimce

Bejbi puder je nešto što možete da koristite kad nemate vremena da okupate psa. Pospete puder po njemu, ostavite da tako odstoji par minuta i jednostavno ga očetkate. Princip je sličan kao sa kosom. Nije preporučljivo koristiti na mačkama.

3. Otklanja masne mrlje

Masne mrlje uništavaju odeću, ali možete da je spasite upravo puderom za bebe. Čim nastane mrlja nanesite puder na nju, pa ga utrljavajte vatom. Nanosite puder sve dok mrlja ne nestane.

4. Učinite depilaciju manje bolnomdepilacija

Depilacija voskom je idealan metod uklanjanja dlačica, ali problem je što može da bude izuzetno bolan. Puder koji stavite pre nanošenja voska upija vlagu i čini da postignete bolji efekat. Takođe, štiti vašu kožu i umanjuje iritaciju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Zanimljivosti Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Autor slika teme: mskowronek. Pokreće Blogger.